Sjette ‘Die Hard’-film på vej – flere plotdetaljer afsløret

Sjette ‘Die Hard’-film på vej – flere plotdetaljer afsløret

Trods en rystende ringe 5’er fortsætter ‘Die Hard’-filmserien med at sende Bruce Willis i skudlinjen som politikorpsets ultimative badass, John McClane, men i den kommende sjette film – der stadig er uden titel – får piben en ganske anden lyd.

Ifølge The Hollywood Reporter vil filmen primært være en prequel, der foregår i 1979, og som kigger tilbage på McClanes fortid som gadestrømer. Dermed får vi muligvis et indblik i, hvordan McClane blev den rå og hårdhændende heltekarakter, vi første gang stiftede bekendtskab med i ‘Die Hard’ fra 1988.

Det er Len Wiseman, der stod bag filmseriens fjerde installation, ‘Live Free or Die Hard’ (på dansk ‘Die Hard 4.0’), der skal instruere den kommende 6’er.

Blandt skuespillernavnene er Bruce Willis endnu ikke officielt bekræftet, men efter planen skal han gentage sin ikoniske rolle i den nutidige del af historien. Hvem der derimod skal lægge ansigt til McClane i den bærende origin-del, vides endnu ikke.

Annonce