Frederik Fetterlein får sin egen serie – lanceres på ny dansk streamingtjeneste

Frederik Fetterlein får sin egen serie – lanceres på ny dansk streamingtjeneste

I kølvandet på ‘Klovn’, ‘Ditte & Louise’, Jonatan Spangs ‘Lillemand’ og TopGunns ‘Fucking fornuftig’ får Danmark nu en ny serie, der spiller op mod hovedpersonens virkelige liv.

Serien hedder ‘FETTER’, og i fokus er tennisspiller gone reality-stjerne Frederik Fetterlein, der dermed har landet sin første rolle som skuespiller.

Over 11 afsnit følger vi Fetter, der ifølge en pressemeddelsele vil det gode, men bliver ved med at fucke det op. Første afsnit indledes således med en vild polterabend, der går så meget over gevind, at en video ender på Ekstra Bladet og får hans kone, milliardærarvingen Simone, til at gå fra ham. Nu skal Fetter stå på egne ben, og han får hjælp af Uffe Holm, der har en skudsikker forretningsplan.

Ud over Fetterlein og Holm medvirker folk som Lina Rafn, Oliver Bjerrehus, Masha Vang, Jonas Schmidt, Peter Aalbæk og Bokser-Brian Nielsen. Adam Bonke har instrueret, mens Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang har skrevet manus.

De første to afsnit bliver gratis, mens resten af serien kan købes for 69 kroner på en helt ny dansk streamingtjeneste, der lanceres sammen med serien. Tjenesten hedder Mashed.net og er et nyt, interessant eksempel på, hvordan markedet for film og serier er i opbrud for tiden, og hvordan producenter vælger at lancere deres indhold uden om de traditionelle kanaler.

‘FETTER’ har premiere på Mashed.net 7. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af