Otteårig transkønnet barneskuespiller får rolle i ‘Modern Family’

Otteårig transkønnet barneskuespiller får rolle i ‘Modern Family’

Komedieserien ‘Modern Family’ har altid hyldet ligestilling og åbenhed i familielivet. Det homoseksuelle ægtepar Mitchell og Cameron har været kroneksemplet, både i fremstillingen af parret selv, men også i deres væremåde over for andre mennesker.

Derfor bliver de også ekstatiske i næste afsnit af ‘Modern Family’, da deres datter Lily tager sin transkønnede skolekammerat Tom med hjem for at lege. Mitchell og Cameron bliver selvfølgelig pavestolte over at have opdraget et så tolerant barn, men deres stolthed mindskes hurtigt, da Lily fornærmer sin nye ven.

Tom spilles ifølge Deadline af den otteårige barneskuespiller Jackson Millarker, der også udenfor skærmen er åben omkring at være transkønnet. I en tid, hvor det diskuteres kraftigt, når cis-kønnede skuespillere tager rollerne som transkønnede, er det et vigtigt og progressivt signal at sende fra en populær mainstreamseries side.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jeffrey Tambor, der spiller den transkønnede Maura Pfefferman i ‘Transparent’, er blandt dem, der har mødt kritik, men for nyligt dedikerede han sin takketale under Emmy-uddelingen til transkønnede skuespillere og sagde:

»Jeg ville ikke være ulykkelig, hvis jeg var den sidste ciskønnede (en person hvis selvidentitet stemmer overens med det medfødte køn, red.) mand, der skulle spille en kvindelig transkønnet på tv«.

‘Orange Is The New Black’ har Laverne Cox og ‘Nashville’ Jen Richards, begge transkønnede voksenskuespillere. Dermed er Jackson Millarker den indtil videre yngste transkønnede på tv, efterfulgt af den 15-årige Jazz Jennings, der har sit eget realityshow ‘I Am Jazz’ på tv-kanalen TLC.

Læs også: Se de rørende og politiske takketaler fra nattens Emmy-uddeling

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af