New York Times’ tv-kritiker begår kæmpebrøler i anmeldelse af Billy Bob Thornton-serie

New York Times’ tv-kritiker begår kæmpebrøler i anmeldelse af Billy Bob Thornton-serie

Det er menneskeligt at fejle, men det gør det ikke mindre ærgerligt, når ens fejl er så grum, som den New York Times’ tv-anmelder Mike Hale netop har lavet.

Forleden anmeldte han ifølge The Guardian Amazons nye juradrama ‘Goliath’, hvor Billy Bob Thornton i rollen som Billy McBride skal forsøge at vinde en sag over gigant-firmaet, der har udstødt ham.

Hale kritiserede ‘Goliath’ for dens »skizofrene personlighed« og »unødvendigt komplicerede struktur«, hvor krimisagen startede lovende, men med så mange ubesvarede spørgsmål, at andet afsnit var nødt til at skrue tiden tilbage og lukke nogle af plothullerne, som han pointerede.

Det lyder jo som en fair kritik, hvis man ikke vidste bedre. Problemet er bare, at Hale – en af verdens førende tv-kritikere – havde set de to afsnit i omvendt rækkefølge! New York Times har rettet fejlen i papirudgaven og har fjernet afsnittene fra deres onlineversion af anmeldelsen, men heldigvis ikke før, at den blev foreviget på internettet.

Vil man på det grundlag give Goliath’ – der har David E. Kelley (manusforfatter på ‘Ally McBeal’ og ‘Boston Legal’) som medskaber – en chance, kan man se traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Fik sat sin skodanmeldelse på plakaten til Tom Hardy Film – nu svarer anmelderen på marketingstuntet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af