Aziz Ansari teaser for ’SNL’-værtsskab med veloplagt video og Big Sean på lydsiden

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I morgen aften skal Aziz Ansari hoste ’Saturday Night Live’ for første gang, og som opvarmning får vi nu en lille promovideo med komikeren i cool slow-mo-gang mod Studio 8H’s scene.

Udover at være standupper med populære shows som ’Aziz Ansari: Buried Alive’ på cv’et er Ansari især kendt som Tom i ’Parks and Recreation’, ligesom han har både skabt, skrevet og spiller hovedrollen i Netflix-serien ’Master of None’, for hvilken han var nomineret til en Golden Globe og vandt to Emmys for bedste manuskript og bedste komedieserie.

Den tunge stemning i ’SNL’-teaseren’ bliver afbrudt af et telefonopkald fra Aziz Ansaris mor, som da også har noget at være stolt af – Ansari er den første vært på ’Saturday Night Live’ med sydasiatisk baggrund.

Aziz Ansari bliver akkompagneret af Big Seans dybe stemme på nummeret ’Moves’. Big Sean skal holde Aziz med selskab, da han er ugens musikgæst. Hans nye album, Decided ’, udkommer 3. februar.

Læs også: Interview: Aziz Ansaris kamp for den almindelige inder på amerikansk tv

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af