Robert Pattinson har hovedrollen i mystisk Cannes-film – se traileren

A24 er produktionsselskabet der revolutionerer filmbranchen lige nu. De har stået bag film som ‘Spring Breakers’, ‘Ex Machina’, ‘Moonlight’ og nu den Cannes-aktuelle ‘Good Time’ med Robert Pattinson i hovedrollen. 

»Jeg har ingen ide om, hvad de laver. De gør det bare. De har en god forståelse for tidsånden. Får du en film med dem, repræsenterer den noget. Alle talte for nogle år siden om, at biograffilmen var død. Og jeg tror, at A24 og selskaber som dem har – du ved, folk vil virkelig gerne gå i biografen. (…) Jeg tror det skyldes selskaber som A24«, har Pattinson udtalt til GQ Magazine.

‘Good Time’ er skabt af ‘Heaven knows what’-instruktørerbrødrene Josh og Benny Safdie og er en hypnotisk krimithriller. Efter et bankrøveri bliver Constantine Nikas’ (Pattinson) lillebror fanget og sat i fængsel, og Constantine må bevæge sig længere og længere ned i undergrunden gennem New Yorks farlige og twistede gader, i et forsøg på at få sin bror ud igen.

Ud fra traileren forstår vi, at Constantine kæmper mod tiden, og mon ikke også fornavnets mytologiske konnotationer peger i retning af en form for djævelsk syndefald.

Ud over Pattinson er Barkhad Abdi (‘Captain Phillips’) og Jennifer Jason Leigh (‘The Hateful Eight’) på rollelisten i ‘Good Time’, der skal kæmpe om Guldpalmen i hovedkonkurrencen i Cannes.

Læs også: Cannes: Det kommer alle til at snakke om på årets vigtigste filmfestival