Sender Claire Underwood en stikpille til Kevin Spacey i ny ‘House of Cards’-teaser?

Sender Claire Underwood en stikpille til Kevin Spacey i ny ‘House of Cards’-teaser?
Robin Wright troner i den nye 'House of Cards'-teaser.

Da Kevin Spacey røg utidigt ud af ‘House of Cards’ på grund af overgrebs- og krænkelsesanklager, var gode råd ikke helt så dyre, som de kunne have været.

I slutningen af den seneste sæson var det således Frank Underwoods hustru Claire, der havde sat sig til rette i Det Ovale Værelse som USA’s præsident, og selvom samspillet mellem Frank og Claire har været seriens force, havde der aldrig været et bedre tidspunkt at skrive den skandaliserede ekspræsident ud.

Forfatterholdet præsenterede hurtigt Netflix for et revideret Francis-løst manus, og streamingtjenesten fastholdt sit grønne lys for seriens sjette og sidste sæson.

Og nu har Netflix via Twitter lanceret en lille teaser for den kommende afslutning forklædt som et budskab fra USA’s nye præsident i anledning af Independence Day i går. »Happy Independence Day – to me«, siger Robin Wrights Claire så tvetydigt, at det både kan læses som et udslag af karakterens egoistiske projekt og kynisme, som Claires budskab til sin eksmand, og som seriens endelige adieu til Kevin Spacey. Se selv og tolk med herunder:

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold