Se det første billede af Ruby Rose i udskældt rolle som ’Batwoman’

Se det første billede af Ruby Rose i udskældt rolle som ’Batwoman’
Ruby Rose til People's Choice Awards 2017
Foto: (Christopher Polk/Getty Images)

Da det i sommer blev offentliggjort, at Ruby Rose indtager rollen som Batwoman i tv-kanalen The CW’s serier ‘Arrowverse’ og den kommende ‘Batwoman’, affødte det en shitstorm af rang. Stormen skyldtes, at Batwoman (eller Kate Kane, som karakteren hedder civilt) er lesbisk og desuden skulle have jødiske rødder. Ruby Rose identificerer ikke sig selv som lesbisk, og det skorter på de jødiske rødder.

I kølvandet på kritikken forlod Ruby Rose Twitter, hvor brugerne ufortrødent fortsatte diskussionerne. Batwoman-rollen har hun imidlertid ikke forladt, hvilket kan ses på det spritnye billede fra The CW, hvor hendes transformation til flagermus-superhelten er komplet med kappe, maske og højrøde lokker.

’Batwoman’ er endnu under udvikling og er endnu ikke blevet officielt bekræftet som særskilt serie, så foreløbig er det planen, at Ruby Roses Batwoman vil kunne opleves som crossover-karakter i DC-universet. Hvis selve serien ’Batwoman’ går igennem, bliver det den første tv-serie nogensinde, der tager udgangspunkt i en LGBT-superhelt.

Læs også: Smiiil, Brie Larson: Du vil vel ikke være en frygtelig superkvinde, vil du?

Ruby Rose som Batwoman. (Foto: The CW)

Sponsoreret indhold
Hvordan blev »a fat boy from nowhere« en superstjerne?
Kom tæt på en af musikhistoriens største legender i det storslåede musicaldrama om Elton John: ‘Rocketman’. Find billetter og spilletider her.
UIP