Adidas’ samarbejde med Urban Outfitters rammer plet på mange punkter

Adidas’ samarbejde med Urban Outfitters rammer plet på mange punkter

Den kommercielle udnyttelse af unge talenter og holistiske budskaber lurer naturligvis altid bag ethvert kampagnehjørne, men det er alligevel prisværdigt, at to så store kræfter som Adidas og Urban Outfitters er afsendere på en kampagne som den nye ‘We the Future’.

For kampagnen, der er skudt af det feministiske multitalent Petra Collins, sætter på naturligste vis fokus på diversitet og stiller skarpt på 19 unge med forskellige talenter. Der er designere, stylister, modeller, dansere, fotografer blandt deltagerne.

urban-outfitters-adidas-we-the-future-9 
Måske genkender du modellerne Ralph Souffrant og Braina Laviena fra Kanyes ‘Yeezy’-præsentationer, eller en af Gypsy Sports’ foretrukne modeller Simone ‘Slick Woods’ Thompson. Du kan møde alle modellerne og læse interview med dem på Urban Outfitters’ blog.

Det beviser også en dedikation til kampagnens modeller og til at involvere sig i deres budskaber og talenter, ikke blot bruge dem til at sælge en kollektion.

Simone 'Slick Woods' Thompson
Simone ‘Slick Woods’ Thompson

Og hvad er det så for en kollektion? Jamen, den er klogt holdt i en enkel retro-ånd, som Petra Collins’ billeder rammer godt. Fokus er på Adidas’ logo og brandets tre striber, og det er ikke svært at se crop tops, t-shirts, tracksuits, sweatshirts og så videre i tidens sportsglade garderobe.

Hele kollektionen er til salg via Urban Outfitters’ webshop.

Læs også: Fila gør klar til at fortsætte hypen med ny, stærk kollektion

urban-outfitters-adidas-we-the-future-2 
urban-outfitters-adidas-we-the-future-29 
urban-outfitters-adidas-we-the-future-8 
urban-outfitters-adidas-we-the-future-7 
urban-outfitters-adidas-we-the-future-34 
urban-outfitters-adidas-we-the-future-20 
urban-outfitters-adidas-we-the-future-016 
urban-outfitters-adidas-we-the-future-39

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af