Se en veloplagt Father John Misty sende hilsen til Taylor Swift i ny sang hos ‘Saturday Night Live’

Det var en Father John Misty i storform, der i nat gæstede ‘Saturday Night Live’ som sketchshowets musikalske indslag – hvilket jo lover godt for sangerens kommende koncert her til lands på selveste Orange Scene.

Joshua Tillman præsenterede først den helt nye sang ‘Total Entertainment Forever’ fra det kommende nye album ‘Pure Comedy’, som kækt sendte en hilsen til Taylor Swift med linjen: »Bedding Taylor Swift every night inside the Oculus Rift, after mister and the missus finish dinner and the dishes«. De følelser, der for to år siden ledte Tillman til at udgive en række Swift-covernumre, spøger åbenbart stadig. Lyt til studieversionen af sangen nederst.

Til slut leverede Father John Misty en dampende intens udgave af det nye albums titelnummer med et brassband i ryggen og maniske dansetrin. Og er det en tåre, man kan skimte i sangerens øje mod slutningen?

‘Pure Comedy’ er på gaden 7. april.

Læs også: Father John Misty deler de store tanker bag albummet ‘Pure Comedy’ i nyt dybdegående interview