Node nyder tilværelsen på ny single – Sivas er gæst på ‘Indifférent’

Node nyder tilværelsen på ny single – Sivas er gæst på ‘Indifférent’
Node.

Node har haft et ekstremt godt 2017, og singler som ‘De snakker’ og ‘Al Fuego’ har streamet derudaf til den helt store guldmedalje. Nu er den danske sanger og rapper klar til at lukke sin aktivitet for året ned, og det gør han med singlen ‘Indifférent’, som har besøg af Sivas.

»Vi har det godt lige nu, og ’Indifférent’ handler om den følelse, man har, når alt andet er ligegyldigt, og man bare nyder tilværelsen, som den er lige nu. Det er den følelse, vi endelig har fået, så jeg blev nødt til at skrive en sang om det. Det er et nummer, jeg har glædet mig til at lægge ud til folket. Det er til alle dem omkring mig, der har været med fra starten«, fortæller Node i en pressemeddelelse.

Singlen er produceret af Nicki Pooyandeh og kan helt sikkert opleves live, når Node i det nye år tager på en mindre turné rundt til landets fire største byer.

Sivas var senest aktuel med singlen ‘Vejen’, der udkom i sommer.

Node: Turné
5/4 – Radar, Aarhus
13/4 – Posten, Odense
14/4 – Studenterhuset, Aalborg
18/4 – Lille Vega, København

Annonce