Netflix-serien ‘Lemony Snickets’ A Series of Unfortunate Events’ har fået sin første veloplagte teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En højst besynderlig trailer landede i nattens mulm og mørke på Netflix’ Youtube-kanal. En mand ved navn Lemony Snicket vandrer rundt på et set, hvor han opfordrer seerne til at se bort fra den Netflix-serie, der er ved at blive optaget her. For seriens crewmedlemmer har en dalende moral, og historien er så ubærlig, at man i stedet bør se mod mere muntre fortællinger end denne. Og dét er lige i bøgernes ånd.

For 12 år siden blev historien om de tre forældreløse Baudelaire-børn – Violet, Sunny og Klaus – for alvor kendt for omverdenen, da tre af Daniels Handlers bøger i serien ‘Lemony Snickets’ A Series of Unfortunate Events’ blev slået sammen i filmen af samme titel med Jim Carrey i hovedrollen. Han spillede den onde Count Olaf, der tager børnene til sig efter deres forældres ‘pludselige’ død, men hans barmhjertighed er et skalkeskjul for at få adgang til deres kæmpe arv.

Den eventyrlige, men også sørgmodige stemning, der præger bøgerne, prøver Netflix så nu at bringe til live med Neil Patrick Harris som Count Olaf og Patrick Warbuton som Lemony Snicket, mens Malina Weissman (‘Difficult People’) og Louis Hynes (‘Barbarians Rising’) spiller Violet og Klaus Baudelaire, der må gå så grueligt meget igennem.

‘Lemony Snickets’ A Series of Unfortunate Events’ får premiere på Netflix den 13. januar 2017 med otte episoder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af