Kultdyrket animationsserie får sin egen spillefilm

Kultdyrket animationsserie får sin egen spillefilm
'Bob's Burger' med den uheldige Bob, hans godhjertede kone Gene og deres tre ustyrlige børn.

’Beavis and Butt-Head’, ’South Park’ og ’The Simpsons’ er blot nogle af de populære animationsserier, der i tidens løb har prøvet sig med spillefilmformat. Den næste i rækken bliver Loren Bouchards ’Bob’s Burgers’.

Hverdagssatiren om familien Belcher, der driver en burgerrestaurant, havde premiere i USA i 2011 på amerikanske FOX og er siden havnet på flere lister over de bedste animationsserier nogensinde.

»Vi er begejstrerede for at sætte ’Bob’s Burgers’ op på det store lærred. Vi ved, at filmen bliver nødt til at behage fansene på alle tænkelige punkter, men den skal samtidig fungere for alle de gode folk, som aldrig har set showet«, siger Loren Bouchard til Deadline

Bouchard vandt med ’Bob’s Burgers’ i år Emmy’en for Bedste Animationsserie, og han er ganske klar over det pres, som lægges på den kommende spillefilm. Han siger:

»Vi er også bekendt med, at den skal fylde hver en tomme af lærredet med farver, lyd og ’Bob’s Burgers’-verdenens ret så fedtede tekstur. Først og fremmest skal den tage karaktererne ud på et storslået eventyr. Med andre ord er den nødt til at være den bedste film nogensinde. Men ikke noget pres, vel?!«

’Bob’s Burgers’-filmen er sat til at have amerikansk premiere 17. juli 2020.

Læs også: ’The Simpsons’ arvtagere: Seks geniale animationsserier, du bør se

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af