Lana Del Rey deler eftertænksom sang via Instagram – påvirket af urolighederne i Nordkorea

Lana Del Rey deler eftertænksom sang via Instagram – påvirket af urolighederne i Nordkorea

Lana Del Rey tilbragte weekenden på Coachella – hvor hun blandt andet nød Father John Misty-showet så meget, at det krævede et par forevigelser på Instagram.

Men den eftertænksomme Del Rey havde en hel del på hjerte efter weekendens festligheder. Derfor delte hun en lille, rørende video via sin Instagram-profil, hvor hun i idylliske nåletræsomgivelser synger sin bekymring og medfølelse ud til en plaget del af verden.

»Jeg vil ikke lyve – jeg havde blandede følelser omkring at bruge weekenden på at danse, mens jeg kunne se urolighederne med Nordkorea blive større. På vejen hjem følte jeg mig nødsaget til at besøge et af mine gamle yndlingssteder ved udkanten af verdens motorvej, hvor jeg brugte en stund på at sidde ved nåletræslunden og skrive en lille sang«, skriver Lana.

Den empatiske sangerinde skriver endvidere, at hun deler sangen »i håbet om, at én persons håb og bøn om fred måske kan bidrage til muligheden for det i det lange løb«.

Lana Del Rey har annonceret sit nye album ‘Lust for Life’, der lander i løbet af året – forhåbentlig og formentlig ganske snart.

Læs også: Lykkelige Lana? Se coveret til det nye album ‘Lust for Life’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af