Verdens letteste smartwatch: Pionererne Pebble lancerer deres første runde ur

Apple og Samsung har meget at takke Pebble for. Da de i 2012 lancerede en Kickstarter-kampagne for at få fut i finansieringen til at udvikle uret, kunne de skovle over ti millioner dollar ind – det højeste beløb et produkt nogensinde havde samlet ind på Kickstarter.

Der har nok siddet nogle tech-moguler og bemærket, at her var et potentielt marked. Og siden har Pebble så på mange måder fået temmelig voldsom konkurrence. Men de fortsætter ufortrødent med at spytte produkter ud.

Seneste skud på stammen er en rund udgave af deres Pebble Time, der simpelthen bare hedder Pebble Time Round. Godt i tråd med tiden, hvor både Motorola og Samsung spytter runde ure ud.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Uret er 7,5 millimeter tykt og vejer blot 28 gram, hvilket gør det til det letteste smartwatch i verden. Så det er altså en letvægter i forhold til Apple Watch, hvis letteste model vejer dobbelt så meget og op til 100 gram mere.

Prismæssigt er det også en letvægter. De går til salg for små 1.700 kroner i nuværende valutakurser, næsten halvdelen af prisen på Apple Watch, der går til salg i Danmark for 3.100 kroner i morgen.

Og så kan Pebble i øvrigt også lade sig inspirere af de store drenge. Pebble Time Round fåes udover i sort, hvid også i rosenguld – naturligvis.

Pebble Time Round kan bestilles nu og bliver sendt afsted i november.

Læs også: Nyt smartwatch: Succesfulde Pebble Time strømmer på markedet nu

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af