Video: Kevin Bacon appellerer for flere nøgne mænd på film under mottoet »free the bacon«

Ligestilling og sexisme er øverste punkt på dagsordenen i diskussionen af den amerikanske filmindustri for tiden. Og nu melder Kevin Bacon sig ind i kampen med et slagkraftigt budskab: Der skal være lige så mange nøgne mænd som kvinder på skærmen.

Under mottoet »free the bacon« appellerer skuespilleren i en veloplagt Mashable-video for flere blotlagte mandlige kønsdele – ikke mindst sine egne. Som han indigneret siger:

»Game of Thrones. You’ve got three sexscenes per episode. How hard would it be to show one or two wieners per minute? This is an issue of gender equality. Let me be on the show. Come on. I’ll play a naked wizard or something«.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold