Viggo Mortensen som hippiefar kæmper for forældremyndigheden i Cannes-filmen ‘Captain Fantastic’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Captain Fantastic’ havde verdenspremiere på Sundance-festivalen i januar og fik generelt en positiv modtagelse. Og for et par uger siden blev det annonceret, at filmen var udtaget til sideprogrammet ‘Un Certain Regard’ på årets filmfestival i Cannes. En imponerende bedrift, når man tager i betragtning, at Cannes-festivalen generelt kun reserverer ganske få pladser til Sundance-film.

I den første trailer for filmen, som lige er landet, ser vi hippien Ben (Viggo Mortensen) opdrage seks børn i skovene i det nordvestlige Amerika med en disciplineret fysisk og intellektuel uddannelse. Da en tragedie tvinger familien til at forlade deres hjem og vende tilbage til den virkelige verden, begynder en rejse, hvor Ben får udfordret sin opfattelse af, hvad det vil sige at være forælder.

Viggo Mortensen er ikke den eneste dansker, der optræder på årets Cannes-filmfestival. Nicolas Winding Refn deltager i hovedkonkurrencen med sin nye film, ‘The Neon Demon’, mens Mads Mikkelsen er udpeget til at være en del af årets jury.

‘Captain Fantastic’ får dansk biografpremiere den 4. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af