Jimmy Fallon svarer på kritik af harmløst-hyggeligt Trump-interview

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jimmy Fallon og hans ‘Tonight Show’ har utallige gange gjort grin med den republikanske præsidentkandidat Donald Trump, for alt fra hans fjollede frisure til måden, han snakker på. Derfor var det chokerende for mange fans, da Trump besøgte talkshowet, og Jimmy Fallon behandlede ham pænt på den sædvanlige smågakkede Fallon’ske manér.

Fallon spurgte blandt andet Trump, om han måtte få lov at røre ved hans hårpragt (se klippet herunder). Det blev for meget sjov og ballade for anti-Trump-brugerne på de sociale medier, der straks sprang til tasterne for at kritisere Fallon. Han tog dog ikke kritikken så tungt:

»Har du set mit show? Jeg er aldrig for hård mod nogen«, siger Fallon til TMZ, der selvfølgelig heller ikke kunne lade være med at spørge ham om, hvordan Trumps hår føltes:

»Du ved, i påskekurve, det græs de har i påskekurve? Det er lidt en fascinerende tekstur«.

I denne uge får ‘Tonight Show’ besøg af Trumps modstander, den demokratiske præsidentkandidat Hillary Clinton.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: The Roots spidder Donald Trump hos Fallon – spiller Erykah Badus ’20 Feet Tall’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af