Tom Fords længe ventede noir-thriller ‘Nocturnal Animals’ får sin anden trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Modeskaberen Tom Ford filmdebuterede med et brag med den sublime ‘A Single Man’, og nu er hans anden film på vej.

‘Nocturnal Animals’ har fået flotte ord med på vejen efter at være blevet vist på efterårets festivaler. I filmen modtager den rige karrierekvinde Susan Morrow (Amy Adams) en bog med posten fra sin eksmand (Jake Gyllenhaal). Bogen er en voldelig thriller, der fortæller historien om Tony Hastings (også Jake Gyllenhaal), der må kæmpe for sin families liv, da de overrumples på en øde landevej.

Derfra bryder ‘Nocturnal Animals’ op i to adskilte plots – ét hvor vi følger den chokerede Susan Morrow, der læser bogen, og et andet, hvor vi følger bogens begivenheder. Hvad sammenhængen er, er op til publikum at udlede.

Udover Gyllenhaal og Adams medvirker blandt andre Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson (‘Kick-Ass’) og Armie Hammer (‘The Social Network’).

Den seneste trailer bringer os lidt tættere på filmens begivenheder, uden at afsløre de mysterier, vi ser frem til selv at afdække, når ‘Nocturnal Animals’ får dansk biografpremiere 5. januar 2017.

Læs også: Tom Fords noir-thriller ‘Nocturnal Animals’ med Jake Gyllenhaal og Amy Adams har fået sin første trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af