Fanteori spekulerer interessant i det nye ‘Stranger Things’-monsters forhold til Will

Fanteori spekulerer interessant i det nye ‘Stranger Things’-monsters forhold til Will

I første sæson var Demogorgon-monstret først en spændende, men fiktiv størrelse i drengenes Dungeons & Dragons-spil, siden en alt for virkelig trussel med sin udflugt fra den dystre vrangside til Hawkins, Indiana.

Sæsonen sluttede cirklen med drengene samlet om brætspillet – og med introduktionen af et nyt monster: The Thessalhydra. Det er formentlig dette monster, vi ser i et foruroligende syn til sidst i den første teaser for sæsonen, der landede i nat dansk tid. Og meget kunne således tyde på, at endnu et uhyre aflægger drengene et besøg.

Men måske er der en krølle på monstrets forbindelse til Hawkins.

I ‘Dungeons and Dragons’ er Thessalhydraen et monster, der svarer til hydraen i græsk mytologi. Ifølge mytologien bevogter hydraen underverdenen under søen Lerna. Den har otte hoveder, og hver gang man hugger et hoved af, vokser to nye frem. Ét af de otte hoveder er placeret i midten og er udødeligt.

Stranger Things 3
Fra ‘Stranger Things’ sæson 2-teaseren

I græsk mytologi dræber Hercules hydraen med hjælp fra vennen Lolaus, der, hver gang Hercules havde hugget et hoved af, satte en flamme eller varmt jern for hullet, så der ikke kunne vokse et nyt op.

Det kan give en indikation om udviklingen i den kommende sæson ‘Stranger Things’. I slutscenen fra første sæson taler børnene om, at de skal afhugge og samle Thessalhydraens syv hoveder (hvilket efterlader ét).

En bruger på Reddit har dog allerede for flere måneder siden foreslået, at monsteret simpelthen vokser ud af Will. Vi ser i slutningen af sæson to, at Will brækker en slimet-klam tingest op, og meget kan i hvert fald tyde på, at han bærer noget af the upside-down i sig.

Reddit-brugeren spekulerer i, at Thessalhydraen bruger mennesker som vært, og at Will vil blive forvandlet til en menneske-hydra-hybrid. Eleven og vennerne skal således forsøge at få monstret ud af ham – måske ligefrem slå ham ihjel.

Om det er langt ude på overdrevet eller utroligt godt gættet, får vi at se, når ‘Stranger Things’ vender tilbage 31. oktober.

Læs også: Se den første, stærkt pirrende teaser til ‘Stranger Things’ sæson 2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af