‘The Leftovers’ møder ABBA i ny, medrivende trailer for sidste sæson

Den første teaser til sæson 3 af ‘The Leftovers’ sendte Kevin (Justin Theroux) og Nora (Carrie Coon) på en noget foruroligende flyvetur til Melbourne med varsler om død og ulykke. Mysteriet om verdensbefolkningens forsvundne to procent nærmer sig en afrunding, og noget tyder på, at det ikke kommer til at gå stille for sig. Moder jord har skrevet dommedag ind i kalenderen.

Til tonerne af ABBA’s ‘S.O.S.’ begiver den nye trailer sig ud i spændende afkroge af den nye sæson. Vi ser en modvillig Kevin bliver kåret til overmenneskelig frelser – manden har da også overlevet lidt af hvert – mens de dommedagstyngede indbyggere tæller kistemål og dage, indtil verden går under. Bliver det Kevin, der skal redde verden? Er dommedag virkelig på vej? Og vent… kommer Nora til at se sine børn igen?

Svarene må vente, til tredje sæson af ‘The Leftovers’ løber over skærmen 17. april på HBO Nordic.

Læs mere: De 20 bedste HBO-serier nogensinde – drama