Sean Spicer er Det Hvide Hus’ påskehare – se Melissa McCarthys seneste parodi fra SNL

Som en af Hollywoods ypperste kvindelige komikere kan Melissa McCarthy vælge eller vrage mellem de roller, der bliver tilbudt hende. Men den garvede komiker har på trods af de mange hovedroller altid tid til at aflægge ‘Saturday Night Live’ visit – og i lørdags blev det som påskeharen.

Egentlig er McCarthy blot vendt tilbage til sin allerede hyperpopulære parodi på Donald Trumps Press Secretary Sean Spicer, der med sin halvaggressive fremtoning og nogle kluntede bemærkninger har været selvskrevet til at få det glatte, satiriske lag. Denne gang dukker Spicer imidlertid op til pressemødet som selveste påskeharen, efter det kom frem at han tidligere har besat den tjans i Det Hvide Hus.

Herfra får pressesekretæren travlt med at undskylde sine Holocaust-benægtende kommentarer fra tidligere på ugen – når tilhørerne altså vil holde kæft! – og prøve at få udtalt Bashar al-Assads navn nogenlunde rigtigt. Og så er Spicer selvfølgelig ikke bleg for at illustrere påskemiraklet med hånddukker.

Læs mere: Melissa McCarthys Sean Spicer er »helt rolig«, men vredere end nogensinde i ny ‘SNL’-sketch