Mobbet Trump-talsmand dukkede op til Emmy Awards – og det var pinagtigt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Donald Trumps tidligere pressetalsmand Sean Spicer vil gå over historien – primært for Melissa McCarthys kongeniale imitation på ‘Saturday Night Live’.

Spicer var til at begynde med vred over imitationen, indtil han fandt ud af, at man står bedre, hvis man tager det som good sport. Og nu, hvor Spicer skal til at fremtidssikre karrieren og genoprette sit ry, har nogen muligvis bildt ham ind, at det vil være en god idé at gå linen ud på den selvironiske planke.

Spicer dukkede således op på scenen under Stephen Colberts åbningsmonolog, hvor han indgik i en joke om, hvor stort Emmy-publikummet var.

»This could be largest audience to witness an Emmys. Period«, sagde han med henvisning til Spicer og Trumps forsvar af, hvor mange mennesker der var til præsidentens indsættelse i januar.

Stjernerne i salen havde svært ved at tro deres egne øjne, og ikke mindst Melissa McCarthy kiggede på med et nærmest blufærdigt blik.

Colbert sluttede af med at sende ham af scenen med ordene »Melissa McCarthy, everybody, give it up«, hvorefter Spicer sendte et anstrengt smil tilbage. Nice try, Spicy. Du er stadig til grin.

Læs også: ‘The Handmaid’s Tale’ og ‘Big Littles Lies’ dominerede Emmy-priserne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af