Ridley Scott: »’Blade Runner 2049’ var alt for lang«

Ridley Scott: »’Blade Runner 2049’ var alt for lang«

Ridley Scott forspilder sjældent en mulighed for at sige sin mening, og det gjorde han heller ikke, da Vulture interviewede ham forud for premieren på hans nye film, ’All the Money in the World’.

Udover at forholde sig til sin egen film benyttede instruktøren lejligheden til at kritisere ’Blade Runner 2049’ – en film, der er baseret på hans udødelige klassiker, ’Blade Runner’, og som han efter eget udsagn har været med til at koncipere (om end han ikke er krediteret).

»Jeg er nødt til at passe på, hvad jeg siger. Jeg er nødt til at passe på, hvad jeg siger«, sagde han, hvorefter han ignorerede sit eget råd: »Den var alt for lang. Fuck mig! Og det meste af det manuskript var mit«.

Scott påstår blandt andet, at han fik ideen til Ryan Goslings digitale kæreste, men at han ikke er krediteret, fordi han ret beset er ligeglad.

»Jeg sidder sammen med manuskriptforfattere i utroligt lang tid, og hvis jeg skulle krediteres, var jeg nødt til at optage det hele, så jeg kan bevise, at jeg har været en del af processen. Det kan jeg ikke byde en dygtig manuskriptforfatter, og jeg gider i øvrigt heller ikke«, siger han og tilføjer så: »Jeg burde virkelig ikke sige det her. I’m being a bitch«.

’All the Money in the World’ – gidseldramaet, der nok primært vil huskes for bortredigeringen af Kevin Spacey – får dansk biografpremiere den 1. februar.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.