Ridley Scott vil lave en ‘Blade Runner 2049’-fortsættelse

Ridley Scott vil lave en ‘Blade Runner 2049’-fortsættelse
Ryan Gosling som K i 'Blade Runner 2049'

Til fortsættelsen af sin science-fiction-klassiker fra 1982 gav Ridley Scott pladsen i instruktørstolen videre til canadiske Denis Villeneuve, mens han selv agerede producer.

’Blade Runner 2049’ blev taget overordentligt godt imod af anmelderne. Vi kastede for eksempel selv begejstring og seks stjerner efter filmen og kaldte den »en triumf«. Ved billetlugerne skuffede Villeneuves visuelle tour de force dog, og Ridley Scott udtalte efterfølgende også, at han syntes, at filmen var alt for lang.

Alligevel ser Scott, der er aktuel med den Kevin Spacey-fraværende ’All the Money in the World’, et klart potentiale for at lave en tredje film i replikant-universet. I et interview med Digital Spy fortæller han om en mulig fortsættelse: »Jeg tror, der er en fortælling mere. Jeg har endnu én klar til at blive udviklet og udbygget, så der er helt bestemt en film, som skal laves«.

Hvorvidt Scott efter sin utilfredshed over Villeneuves færdige værk selv påtager sig rollen som instruktør, vides ikke. Mon ikke han i hvert fald bidrager med idéer i skriveprocessen, ligesom han angiveligt fandt på Ryan Gosling-karakteren K’s digitale kæreste i ’Blade Runner 2049’.

’All the Money in the World’ får dansk premiere den 1. februar.

Læs også: Slutningen på ’Blade Runner 2049’ kunne have været mere chokerende

Læs også: De største spørgsmål efter ’Blade Runner 2049’ – fra Deckard til K og off-world

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement