‘Halloween’-skuespiller lærte at slå ihjel af en ægte lejemorder

‘Halloween’-skuespiller lærte at slå ihjel af en ægte lejemorder
Michael Myers i 'Halloween'.

I morgen har det nye kapitel i den populære slasher-filmserie ‘Halloween’ premiere. Filmen fungerer som en direkte fortsættelse til den oprindelige ‘Halloween’, og ignorerer alle andre fortsættelser, hvilket vi kun kan bifalde.

I rollen som seriens ikoniske maskebærende morder Michael Myers, finder man i denne ombæring den forholdsvist ukendte skuespiller og stuntmand James Jude Courtney (der slog Tom Cruise i gulvet i en birolle som bokser i ‘Far and Away’ i 1992). 

I et interview med Vanity Fair fortæller Courtney, at han havde nogle helt specielle erfaringer at trække på i sit portræt af Michael Myers.

»For en del år siden mødte jeg en lejemorder gennem en fælles kontakt,« fortæller Courtney »Han ville gerne have sin livshistorie nedskrevet, så han boede sammen med mig. Jeg absorberede hans liv bare ved at hænge ud med ham hver dag. Jeg tog ham med i biografen, for at se en film der hed ‘The Hit List’. Efter vi kom ud fra visningen, sagde han: ‘Jimmy, det var en virkelig fin film, men det er ikke sådan man slår folk ihjel. Jeg skal nok vise dig hvordan’«.

Hvordan lejemorderen egentlig viste Courtney, hvordan man slår ihjel, fortæller han desværre ikke i detaljer. Han tilføjer dog: »Virkelige lejemordere arbejder effektivt og i det skjulte. Film har det med at udvande de kvaliteter til fordel for dramatiske pauser, og dialog, hvilket en virkelig voldsmand aldrig ville spilde sin tid på. Det er den effektivitet, jeg tog med mig i rollen som Michael Myers«.

Læs også: ’Halloween’ for begyndere – Endelig er horrorfilmseriens rådne tand revet ud

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af