Rami Malek afviser fan i video, der har fået over to millioner views

Rami Malek afviser fan i video, der har fået over to millioner views
Rami Malek ved verdenspremieren på 'Bohemian Rhapsody'. (Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Rami Malek fik et chok, da hans presserådgiver gjorde ham opmærksom på, at en video af ham tiltrak stor opmærksomhed på Twitter. Den omtalte video blev offentliggjort den 29. oktober af en fan, der blev afvist, da hun spurgte, om Malek ville sige hej til hendes venner, og på under et døgn fik den over to millioner views.

»Min presserådgiver sagde: ‘Jeg bliver nødt til at gøre dig opmærksom på, at der er opstået noget på nettet, som får en del opmærksomhed’. Når jeg får sådan noget at vide, tænker jeg straks ‘hvad har jeg gjort?!’«, fortæller Malek om oplevelsen til Vanity Fair.

Skuespilleren blev lettet, da han så indholdet af det syv sekunder lange klip, hvor han høfligt afviser at blive videooptaget og går med til at få taget et billede i stedet. Men fanen, Xan Black, var allerede i færd med at optage og fangede derfor afvisningen på film, hvilket har fået flere til at kritisere Malek for ikke at ville interagere med sine fans.

Det mener Malek dog ikke er tilfældet, han vil bare gerne have, at fans er åbne omkring, hvad de beder ham om: »Jeg har intet imod at få taget billeder med nogen. Jeg vil bare gerne være bevidst om, hvad folk har gang i i øjeblikket. Når nogen filmer dig automatisk, er det en smule påtrængende«.

»Folk trækker dig ind i deres billeder, og nogle gange har de postet det på Instagram, inden der er gået to sekunder. Det har jeg svært ved at forstå. Det virker forkert, og det gør mig utilpas«.

Malek har dog ikke taget oplevelsen med Black så tungt: »Jeg griner af det. Jeg skal i Ellen (DeGeneres Show, red.), og jeg overvejer at tage det op, fordi jeg synes, det er så komisk«.

Rami Malek kan i øjeblikket opleves på det store lærred i den biografaktuelle ‘Bohemian Rhapsody’, der har dansk premiere i dag, hvor han spiller rocklegenden Freddie Mercury.

Læs også: Historien bag Queen-filmen ’Bohemian Rhapsody’: Et helvede uden lige

Læs også: ‘Bohemian Rhapsody’: Eklatant brøler skæmmer filmen om Freddie Mercury

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af