Soundvenue Forpremiere: Den åndeløst spændende danske katastrofefilm ‘Cutterhead’ – mød holdet bag

Soundvenue Forpremiere: Den åndeløst spændende danske katastrofefilm ‘Cutterhead’ – mød holdet bag
'Cutterhead'

At ’Cutterhead’ er den bedste danske katastrofefilm nogensinde, siger måske ikke så meget. Det er trods alt ikke så ofte, at dansk film dypper tæerne i den grundamerikanske genre.

Men ikke desto mindre er det et forrygende friskt pust til katastrofegenren, som debutanten Rasmus Kloster Bro leverer med sin film om tre mennesker, der kæmper for livet, da en eksplosion rammer det underjordiske metrobyggeri. Den er så intenst klaustrofobisk, at man nærmest selv får åndelød ligesom hovedkaraktererne – og så spækket med overraskelser og dilemmaer, at man efter filmen tænker nøje over, hvordan man selv ville have ageret, hvis man var spærret inde 20 meter under jorden med en svindende iltbeholdning.

Filmen følger pr-medarbejderen Rie, der er på besøg i en tunnelboremaskine for at skrive en artikel om det velsmurte internationale samarbejde i byggeriet. Men da der sker en pludselig ulykke, spærres hun inde i et trykkammer sammen med den erfarne kroat Ivo og hans unge kollega Bharan fra Eritrea. I et kapløb med tiden er de nødt til at arbejde sammen om at finde en vej ud, og den mere og mere paniske situation får både det bedste og værste frem i dem.

Tirsdag den 19. marts inviterer vi til forpremiere på ’Cutterhead’, der i lighed med det store hit ’Den skyldige’ fra sidste år får utroligt meget ud af et lille budget og en enkelt location. ’Cutterhead’ er på mange måder for 2019, hvad ’Den skyldige’ var for 2018 – et opfindsomt, intelligent og uhyre spændende must-see.

Ved vores forpremiere kan du møde instruktør Rasmus Kloster Bro samt de to hovedrolleskuespillere Christine Sønderris og Samson Semere, der kort sagt spiller røven ud af bukserne i de to største roller.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER

Soundvenue Forpremiere: ’Cutterhead’
Tirsdag den 19. marts, kl. 19.30
Empire Bio

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold