Disney vil have rygning ud af Steven Spielbergs ‘West Side Story’-remake

Disney vil have rygning ud af Steven Spielbergs ‘West Side Story’-remake
Steven Spielberg under Oscar-uddelingen i 2016.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

I sidste måned opkøbte Disney produktionsselskabet 21st Century Fox i én af de største fusioner, medie- og underholdningsbranchen har set, hvor en lang række rettigheder til film og serier skiftede hænder.

Disneys varemærke forbindes med at sigte lavt, når det kommer til aldersgrænsen på deres film, og det fører til nogle retningslinjer, studiet nu skal anvende på de projekter, der oprindeligt var under Fox’ faner. Det gælder blandt andet Steven Spielbergs kommende remake af ’West Side Story’. Den klassiske musical afspejlede nemlig sin tidsånd ikke mindst ved at lade sine unge karakterer have cigaretter i mundvigen, og det er ikke noget, der passer Disney, lyder det fra kilder tæt på produktionen til The Hollywood Reporter.

Disney-chef Alan Horn har da også tidligere givet udtryk for en kritisk tilgang til røg på skærmen. »Vi er altid nødt til at tænke over rygningspolitikken«, udtalte han til The Hollywood Reporter. »Publikum for Disneyfilm ved ikke nødvendigvis, hvad de kommer til at se, men de ved, hvad de ikke kommer til at se. Der er bestemte ting, vi ikke kan inkludere, for ellers vil vi få klager«.

En mulig fremtid for filmen er, at den bliver distribueret under Fox’ navn, så Disney slipper for associationen, skriver The Playlist. Alternativt skal rygende teenagere og andet indhold, mediegiganten ikke finder passende, tilpasses til det børnevenlige brand.

Læs også: Alle – ALLE! – ryger i tv-serierne for tiden, og det strider mod al sund fornuft

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold