Rachel Sennott er deprimeret standup-komiker i mørk komedie – se traileren til ’I Used to Be Funny’

Rachel Sennott er deprimeret standup-komiker i mørk komedie – se traileren til ’I Used to Be Funny’
'I Used to Be Funny'. (Foto: PR)

Rachel Sennott har på ganske kort tid cementeret sig som en vaskeægte indie-darling og en af tidens mest lovende komedieskuespillere. Med roller i ’Bodies, Bodies, Bodies’ og Emma Seligman-samarbejderne ’Shiva Baby’ og ’Bottoms’ er den 28-årige skuespiller blevet et efterspurgt navn i industrien.

Det er ikke gået instruktør Ally Pankiws næse forbi, idet Sennott har hovedrollen i canadierens debutfilm ’I Used to Be Funny’. Her spiller Sennott komikeren Sam Cowell, der arbejder som au pair ved siden af sine standup-jobs. Da pigen Brooke forsvinder, overrumples Sam af depression, og traumer fra hendes fortid gør, at hun eftertænker, om hun skal deltage i eftersøgningen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen fik allerede premiere på sidste års SXSW-festival, hvor Collider særligt fremhævede Sennotts skuespil og kaldte den »en sårbarhed vi ikke har set fra hende før« og »et must-watch i hendes filmografi, der tillader hende at give en dybt bevægende og følelsesladet præstation«.

’I Used to Be Funny’ bliver tilgængelig i USA 18. juli. Det er endnu uvist, hvornår den får dansk premiere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af