Halvårets bedste sneakers – du stadig kan få fingre i

Det er især Adidas’ nye NMD, der har løbet med opmærksomheden det seneste halve år. Men selv om den allerede er produceret i mange colorways, bliver den lynhurtigt udsolgt, hver gang nye varianter sættes til salg. Så her er i stedet fem par, der også har været populære i år, og som du stadig kan købe.

presto-1 
Nike Air Presto Ultra Flyknit
I april lancerede Nike en opdatering af deres populære Presto-model, der oprindeligt blev lanceret i 2000, og om nogen har den fået en renæssance i år. Den højre Ultra-version kommer i en Flyknit-vævet overdel, mens resten af skoen er tro mod sit originale design med dens unikke sål og særlige cage-snøresystem.
1.250 kr. hos Nike.

Flere af halvårets bedste sneakers på de kommende sider.

presto-3 
presto-2

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Soundvenue 1 / 5 Soundvenue
Sponsoreret indhold