Beyoncé tog sine mor/datter-modeøjeblikke til nye højder

Beyoncé tog sine mor/datter-modeøjeblikke til nye højder
Foto: Beyonce.com

Hun har prøvet det modsatte – at gøre oprør mod sin mor. For der var engang, hvor Beyoncé droppede Tina Knowles som sin personlige stylist. Men efter at hun selv er blevet mor, har moderskabet fyldt meget i Beyoncés fokus. Sidste år fik vi flere sjove og fin mor/datter-modeøjeblikke med Beyoncé og Blue Ivy blandt andet ved MTV Music Video Awards.

Det peakede under Halloween, da Tina Knowles kom med ind i billedet, og de tre generation sendte et shoutout til Salt’N’Pepa.

En video slået op af Beyoncé (@beyonce) den

I forbindelse med nattens Grammy Awards overgik Beyoncé, mor og datter dog det øjeblik. Under Beyoncés optræden blev flere billeder nemlig projekteret på en skærm og et af dem var af tre generationer Knowles i matchende gyldengule kjoler i samme nuance som den, Beyoncé gjorde populær takket være ‘Hold Up’-videoen.

beyonce_grammy

Det iscenesatte øjeblik er både royalt og et testamente til moderskabet, som ingen andre end Beyoncé kan skabe dem.

Læs også: Genistreg: Beyoncé, Jay Z og Blue Ivy er Barbie-dukker til Halloween

Advertisement