Ugens bedste sneaker-nyheder – designer-Nikes, flet og Mardi Gras

Ugens bedste sneaker-nyheder – designer-Nikes, flet og Mardi Gras
Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
adidas-nmd-r1-glitch

NMD marcherer videre

Adidas har åbenbart ikke tænkt sig at skrue ned for NMD-blusset foreløbig. I denne uge har vi set to nye colorways af den populære R1-model. Glitch-camouflage-looket er set før, men denne model har fået en opsigtsvækkende rød hælstrop. Den fås for 1.215 kroner hos blandt andet Flight Club.

adidas-nmd-r1-preview
Og så har Adidas givet et sneak peak på to kommende R1’ere, hvor overdelen er lavet i strækbart mesh. De skulle lande i marts i en dybrød og mørkeblå colorway.


nike-air-force-1-sport-lux-vachetta

Basketsko igennem fem årtier

Nike har sammen med tøjmærket og –butikken Kith hevet fem basketmodeller frem og givet dem en overhaling i forbindelse med modeugen i New York. Udover den Air Force 1 Sport Lux, som du kan se på billedet, så giver de også deres bud på Blazer Studio Low, Air Foamposite Pro, Zoom Generation og Flight Bonafide. Modellerne inkluderer vachettalæder og kommer til salg i nat i Kiths webshop, hvor du også kan læse mere om samarbejdet.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

asics-gel-lyte-iii-veg-tan

Asics-skizofreni

I sidste uge så vi Asics’ todelte farvedesign, som mærket nu fortsætter på denne læderversion af GEL-Lyte III’eren. Den er enkel og stilren trods det ellers markante designgreb. Skoen lander den 18. februar hos udvalgte forhandlere og skulle koste 1.400 kroner.


nike-air-max-tr-17

Nike med superflet

Det er måske ikke lige årstiden, men med denne Air Max TR 17 blander Nike en neopren indersok med den flettede læderoverdel for et detaljeret og unikt design. Mellemsålen inkorporerer luftpuden i sort-i-sort look. Modellen kan købes for 1.320 kroner hos Lapstone & Hammer.


nikelab-dunk-lux-high-riccardo-tisci
Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Tisci does Nike

Han er lige smuttet fra Givenchy og rygtes at overtage roret hos Versace, men midt i vakuummet er Riccardo Tisci klar med sit bud på et par Nike Dunk Lux Chukka. Tisci kalder Dunk’en en af Nikes mest ikoniske modeller, og ligesom i tidligere samarbejder mellem parterne har designeren forstørret Swoosh’en på den enkle læder-sneaker.
De tre varianter er kommet til salg i dag i udvalgte newyorker-butikker, men rammer først andre Nike-forhandlere og -webshops den 23. februar.


air-force-1-upstep

Glitter-Nikes

Hvis du kan lide sneakers, der sætter kulør på dit outfit – og ikke er bange for blomster – så er Nikes nye Air Force Upstep Low måske noget for dig. Der er i hvert fald ikke sparet på virkemidlerne på den babyblå sko, hvor den blomstrerede overdel er tilsat pailletter. Skoen bliver sat til salg den 15. februar.


NikeLab_Air_Force_1_Downtown_x_Acronym_11_65818
Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Acronyms geniale teknikaliteter

Ja, den er sådan set allerede udsolgt, selv om den kun droppede i onsdags, men I skal ikke snydes for Acronyms vilde take på Nikes AF1 Downtown Hi. For det er en vild model, der beviser mærkets besættelse af tekniske detaljer og designmæssige flair. Skoen minder dog stadig om Nikes egen stærke SF-AF1-model. Det vides ikke om Acronym-collab’et bliver sat til salg senere via Nikes egne kanaler.


reebok-club-c-shroud

Nyt take på Club C

I år fejrer Reeboks Club C 30 års jubilæum, og mens mærket startede året med Kendrick Lamars bud på modellen, så har brandet nu selv lavet denne Club C Shroud, der tager looket over i en mere dresset retning. Modellen kommer også i en grå variant og skulle komme til salg hos Reebok Japan i weekeden og koste omkring 1.400 kroner.


adidas-originals-eqt-support-rf

Mere EQT

Adidas holder foden på EQT-speederen i årets start og er klar med to detaljerige, colorways af Equipment Support RF. Udover den grønne føs den også i en grå version, og begge bliver sat til salg lørdag klokken 12 hos Afew og koster 900 kroner.

Sponsoreret indhold
Iris Gold er den triste pige med de glade sange
»Jeg har prøvet at skabe en verden af glæde og positivitet for at kunne holde ud at være i en verden, der ikke var så nice.« Læs hele interviewet med Iris Gold her.
JBL

puma-basket-platform-exotic

Krokodille-Puma

Heart-modellen er kommet i flere flotte udgaver de seneste uger, og nu er Puma klar med endnu en version. Denne gang er silhuettet laver i en krokodille-lignende skind-look og i en sort eller lys læderfarvet colorway. Begge fås for 815 kroner hos Puma.


comme-des-garcons-nikelab-vapormax

Mere fra Comme des Garçons x Nike

Det japanske brand har lavet to stærke version af Nikes Dunk High Retro og Air VaporMax, som begge er blevet sat til salg i denne uge, men kun i New York i forbindelse med modeugen derovre. Det er den Comme des Garçons-ejede Dover Street Market, der indtil videre eksklusivt har haft modellerne til salg.

comme-des-garcons-nike-air-moc
Og det gælder også den Air Moc, som Comme des Garçons inkluderede i deres SS17-kollektion, og som lige er blevet sat til salg. Men mon ikke alle tre modeller kommer til salg andre steder snart?


adidas-consortium-gazelle2
Sponsoreret indhold
'Brakland' er en foruroligende og gribende filmoplevelse
Martin Skovbjergs debutfilm kører seeren midt over med en kropslighed, der er sjældent set i dansk film. Se 'Brakland' eksklusivt på Blockbuster nu.
Blockbuster

Mardi Gras-Gazelle

Amerikanske Louisiana-baserede Sneaker Politics åbner en ny butik i New Orleans og har i den forbindelse lavet en Primeknit-version af Gazelle i samarbejde med Adidas. Skoens farvedesign er inspireret af kagen King Cake, som traditionelt spises i forbindelse med Mardi Gras-festivalen. Skoen koster 975 kroner og kommer til salg i Sneaker Politics’ butikker og online den 18. februar.


1751_ONE_SIZE_IMAGE_01_546133

Opening Ceremony sætter farve på Vans

Vans’ Old Skool og Sk8-Hi må snart være lavet i alle tænkelige farver og variationer, men alligevel virker Opening Ceremonys nye bud forfriskende i al deres enkelhed og fine farvevalg. Fra den lilla pastel til de tunge gule og røde. Skoene koster fra 825 til 900 kroner hos Opening Ceremony.

Læs også: Zara tænder kopimaskinen ingen – laver flere Adidas-lignende sneakers

Advertisement