Mød teenageren der bliver rig på at ligge i kø foran Supreme

Et opslag delt af Boris Kunin (@borplex) den

Boris Kunin med den grå cap sammen med sit team

Supremes succes betyder ikke kun penge i lommen på James Jebbia og hans crew. Tværtimod er brandet efterhånden en god forretning for et hav af mennesker, især de resellers der hver torsdag er klar til at opkøbe ugens drop på få minutter.

En af dem er den 17-årige Boris Kunin, der eftersigende tjener flere hundrede tusinde kroner om måneden på at købe Supreme-varer og sælge dem videre til kunder, som ikke selv gider at deltage i det nærmest umulige kapløb foran butikkerne eller computerskærmen.

I et interview med Complex fortæller newyorkerteenageren om sit firma Lyne Up med mottoet ‘Never line up again’ – det klarer Kunin og hans crew for dig. Han kan også mærke, hvor meget gamet har forandret sig, siden han startede firmaet i 2013.

»Jeg plejede at sælge til folk, der ville have en eller to ting. Nu sælger jeg til folk, som vil have 300 til 400 ting til deres butikker. Før solgte vi også kun Supreme. Nu er det også Jordans, Bearbricks, samlerobjekter og så videre«, siger han til Complex.

Lacoste-samarbejdet var et af Supremes seneste drops

Lacoste-samarbejdet var et af Supremes seneste drops

En af Kunins bedste kunder køber for 150.000-200.000 kroner i gennemsnit per måned, fortæller han – og det er altså kun én af kunderne.

I øjeblikket dropper Supreme nye varer hver torsdag, så Kunin har en fast rutine.

»Når vi kommer til Supreme, så begynder vi at købe så meget, som vi kan. Mit team og jeg køber enten fra andre på gaden eller venter i kø. Når dagen er slut, tager vi hjem til mig og tæller op, hvad vi har til vores kunder. Så sender vi varerne fra vores lagerkontor«, fortæller han Complex.

Læs hele interviewet med Kunin, der også planlægger at åbne sin egen resell-butik i New York, hos Complex.

Læs også: Supreme skaber kaos i metroen i New York – politiet rykker ud