Stefflon Don beviste, at en regnjakke selvfølgelig fungerer på den røde løber

Stefflon Don beviste, at en regnjakke selvfølgelig fungerer på den røde løber
Foto: Anthony Devlin/Getty Images

Regnjakken stiger stadig i kurs i modesammenhænge, og er i dag lige så meget en almindelig jakke som en praktisk foranstaltning. Det skyldes selvfølgelig også, at flere og flere brands tager den seriøst og skaber nye look.

Herhjemme kender vi det især fra Rains, men de senere år har Henrik Vibskov for eksempel lavet en flot regnjakke i samarbejde med Stutterheim, ligesom Won Hundred har lavet en gennemsigtig version, som vi siden har set flere brands lave.

I aftes beviste den engelske rapper Stefflon Don, hvor langt tendensen er kommet, da hun indtog den røde løber i går ved MOBO Awards, der uddeler priser til musik af sort afstamning, i Leeds i England.

(Foto: Anthony Devlin/Getty Images)

Godt nok er det ikke en standard regnjakke, da trenchcoaten lader til at stamme fra Burberry og er en lamineret uldfrakke, men altså dermed også klar til en byge. Gloss-looket passer godt til Stefflon Don, som ofte ses i lak og lamineret læder og ikke er bange for at vise lidt hud.

(Foto: Andrew Benge/Getty Images)

Senere på aften optrådte hun med sin særlige dancehall-rap med nummeret ‘Hurtin’ Me’ og vandt prisen for bedste kvindelige artist. Her var hun skiftet til et streetwear-look med militærinspiration.

Læs også: Guide til den rigtige regnjakke

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.