Mød Instagram-katten der giver modedyr helt ny betydning

Mød Instagram-katten der giver modedyr helt ny betydning

Lidt humor er godt. Meget humor er meget godt. Det ved enhver, der bruger alt for meget tid på internettet. Og en klog katteejer i Rotterdam har nu blandet nettets ustoppelige hang til katte med streetwear-hype og ja, en god portion humor.

På Instagram-kontoen Zappa the Cat poster den tilsyneladende hollandske kvinde nemlig billeder af sin hvide kat i en god blanding af sjove og nuttede poseringer. Det seneste års tid er hun også begyndt at sy miniversioner af hypet streetwear til Zappa. Det er blevet til looks fra blandt andre Supreme, Off-White, Anti Social Social Club, Stüssy, Stone Island og så videre. Og mere end 49.000 fans følger efterhånden med.

I’m ready for the catwalk💅🏻 #fashion

Et opslag delt af Zappa The Cat 🎏 (@zappa_the_cat) den

Nu har Hypebae sågar lavet et interview med Zappa the Cat. Altså…

Den fortæller blandt andet, at den er vild med Supreme, Off-White og Gucci for tiden.

»Især Gucci, fordi de bruger så mange kattebilleder i de seneste kollektioner. Jeg vil også gerne have noget nyt fra Off-White, men jeg er ikke sikker på hvad. Det er ved at blive koldt i Holland, så jeg er begyndt at sætte pris på hyggelige, bløde ting som Supremes leopardbæltetaske«, siger Zappa til Hypebae.

Fashion is my middle name💅🏻

Et opslag delt af Zappa The Cat 🎏 (@zappa_the_cat) den

Mens Zappa var vild med Virgil Ablohs ‘The Ten’-sneaker-samarbejde med Nike (selv om hun (ja, det er en hunkat) er ked af, at de ikke lavede dem i supersmå størrelser), så er hun ikke så meget til tendensen med løbeskossilhuetter med kraftige såler.

Annonce

»Jeg er en lille pige, so jeg er bange for, at de store sko vil knuse mig eller min hale«, siger Zappa.

Zappa har et fashion-moment med sin formodede ejer

Hypebae prøver også at få tips til at tage de bedste selfies, men der er Zappa ikke til megen hjælp.

»For at være ærlig tager jeg aldrig mine egne billeder, så jeg ved ikke, hvordan man tager en selfie«, siger hun. Men jeg ved, hvordan man poserer. Nøglen er at sidde ret op, vikle din hale rundt om dig og så kigge i kameraet og smize«.

Læs hele interviewet hos Hypebae.

Læs også: Hold øje med: Sydkoreanske Ader Errors selvironiske streetwear