Chance The Rapper fejrer sit stjernespækkede album med nyt merchandise – til salg nu

Chance The Rapper fejrer sit stjernespækkede album med nyt merchandise – til salg nu
Chance the Rapper.
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

Selvom merchandise-tendensen ikke i samme omfang dominerer modebilledet, som den gjorde for bare et par år siden, benytter stjernerne sig stadig i massivt omfang af at slippe små tøjkollektioner – senest har Kanye West sat gang i spekulationerne om en ny tøjlinje, som kunne tage afsæt i hans Sunday Service-merchandise.

Nu er det så Chance the Rapper, som (selvfølgelig) er klar med nyt merchandise for at fejre sit stjernespækkede album ‘The Big Day’, der landede i fredags og som tæller gæsteoptrædener fra både Nicki Minaj, Gucci Mane, Justin Vernon og flere.

Mens albummet er lidt af et festfyrværkeri på feature-fronten, har Chance the Rapper valgt en mere afdæmpet tilgang til det nye merchandise-drop, som inkluderer t-shirts, crewnecks, hoodies, caps og en lighter med forskellige prints, der hovedsagligt sætter fokus på udgivelsesdatoen for debutalbummet.

Særligt den printede t-shirt med albumcoveret, som er designet af kunstneren Sara Shakeel, stikker dog ud med Chance the Rappers hånd, der holder en cd, som er belagt med Swarovski-sten – du kan se tilblivelsen af albumcoveret i videoen nedenfor.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sara Shakeel (@sarashakeel) den

Er debutalbummet allerede blevet en favorit hos dig, så har de tretten nye styles netop ramt Chance The Rappers webshop og koster mellem 200 og 450 kroner.

Læs også: Kanye West vil tilsyneladende lave endnu en modelinje – sætter fokus på Sunday Service-merchandise trods kritik

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold