Her er ugens 10 fedeste fester

Med Skydeklubben, 'Fresh Dressed Party' og DOX-finale.

Chilensk vidunderknægt giver natligt dobbeltshow
Nicolas Jaar har de seneste år reddet på en bølge af succes, og den chilenske altmuligmand har høstet ros som både dj, soloproducer og som halvdelen af Darkside. Denne torsdag kommer Jaar forbi Store Vega med et show, der kommer rundt om hele hans talent for varm og eksperimenterende house.

Koncerten er nemlig et kombineret live- og dj-set, hvor Jaar med support fra danske DJ Hvad har ansvaret for, at salen på Vesterbro kommer op i det røde felt. Arrangementet er tilmed en nattekoncert, der starter når klokken ringer midnat. Der er få billetter tilbage.

Nicolas Jaar
Torsdag den 12. november
Store Vega
Læs mere om arrangementet på Facebook

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold