»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Lil Peep i sit sidste interview nogensinde: »Jeg er ikke særlig vild med berømmelsen«

Lil Peep i sit sidste interview nogensinde: »Jeg er ikke særlig vild med berømmelsen«
Lil Peep.

Lil Peep døde i onsdags i en alder af bare 21 år. Inden rapperens triste død nåede han at give flere interviews i forbindelse med debutalbummet ‘Come Over When You’re Sober‘, der udkom i slutningen af august.

Det amerikanske kulturmagasin Paper Magazine var et af de medier, der nåede at tale med Lil Peep inden hans død, og de har netop offentliggjort interviewet, som altså blev rapperens sidste nogensinde.

Her fortæller Lil Peep blandt andet om, hvordan han efterhånden havde vænnet sig til den konstante opmærksomhed, men at han samtidig ikke var særlig vild med berømmelsen.

»Mine venner synes det er virkelig uforskammet, når folk kommer op til mig og behandler mig som et objekt. Hvis det var mig, der så mit idol i en butik, ville jeg bare sige tre ord til dem og så gå videre. Jeg hader virkelig følelsen af at vende mig om, og så får jeg pludselig en flash i ansigtet fra en mobiltelefon fra en person, der ikke engang har sagt et ord til mig. Det var faktisk en af grundene til, at jeg flyttede til London, for det er helt anderledes derovre. Folk generer dig slet ikke på samme måde«, fortæller han blandt andet om sine ivrige fans.

Rapperen afslører blandt andet også, at han drømte om at blive involveret i modeverdenen og måske få en karriere som skuespiller.

»Jeg vil bare prøve en masse ting af og dykke ind i forskellige verdener. Jeg føler, jeg er meget kreativ, og det vil jeg gerne udnytte. Nogle gange sidder jeg og ser en film og tænker, at det der, det kunne jeg gøre bedre selv«.

Læs hele interviewet med Lil Peep hos Paper Magazine HER.

Læs også: Lil Peeps musik var ét stort råb om hjælp – hvorfor blev det ikke hørt?