Eminem går i flæsket på NRA under optræden til iHeartRadio Music Awards

Eminem går i flæsket på NRA under optræden til iHeartRadio Music Awards
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Til gårsdagens iHeartRadio Music Awards var Eminem ikke nomineret i nogen kategorier, men han var alligevel sat til at optræde. Spøjst nok opførte han ikke en af de mere populære sange fra ‘Revival’ såsom ‘River’ eller ‘Walk on Water’, men i stedet albumtracket ‘Nowhere Fast’.

Kehlani, der også medvirker på albumudgaven, dukkede op til optrædenen, hvor rapperen også fik selskab af et liveband og en strygersektion. Eminem tilføjede også et nyt vers til at åbne sangen, hvor han disser den amerikanske våbenlobby NRA med linjerne »This whole country is going nuts / And the NRA is in our way / they’re responsible for this whole production / they hold the strings, they control the puppet«.

Eminem spille på Roskilde Festival til sommer.

Læs også: Se Eminems forhold gå i spåner i ny video til ‘River’ feat. Ed Sheeran

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows