Mø deler skønne børnebilleder og teenageanekdoter på ny sang: ‘Nostalgia’

Mø deler skønne børnebilleder og teenageanekdoter på ny sang: ‘Nostalgia’
Mø.

Der er ikke meget tid at spilde, når man er . Den travle sangerinde spiller for tiden koncerter i Storbritannien, men et sted i det tætpakkede koncertprogram, har hun haft tid til at tage på et massivt nostalgitrip.

Turen ned ad den såkaldte memory lane (nærmere betegnet et sted på Fyn) har resulteret i nummeret ‘Nostalgia’. En upbeat, lille sag, der kommer omkring alt fra Møs første forelskelser til første gang, hun og vennerne blev afsløret i at drikke alkohol.

Som prikken over i’et i nostalgien har Mø udgivet en video til nummeret bestående af en række herlige barndoms- og teenagebilleder. Her får vi det hele med – lige fra en lille, legende Karen til hendes spæde punkdage med uglede, røde lokker.

Mø udtaler om nummeret: »På det seneste har jeg tænkt tilbage på min opvækst i Danmark. Alle de steder, jeg plejede at gå rundt som barn, de folk, jeg plejede at hænge ud med, og de ting, vi gjorde som rastløse teenagere. Jeg spurgte mine forældre, om de ville vælge deres yndlingsbilleder af mig fra da jeg blev født og hele vejen op til omkring der, min karriere begyndte tilbage i 2012. Jeg håber, I vil nyde min nye sang«.

Måske inspirationen til at se sig tilbage kommer fra Møs seneste single med Noah Cyrus, ‘We Are Fucked’, hvor ungdommen får sig en mindre røffel?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af