Kurt Vile & The Violators gæster København til efteråret

Kurt Vile & The Violators gæster København til efteråret
Kurt Vile.

Vega smider om sig med stærke koncertannonceringer i dag. Først fik vi Kacey Musgraves, så blev John Grant annonceret lige bagefter, og nu er Kurt Vile blevet annonceret til at give koncert med sit band The Violators den 16. oktober.

Den amerikanske rockmusiker har konsekvent givet gode koncerter, når han har gæstet Danmark. Hvad enten det har været på Roskilde Festival, i Bremen Teater eller i Amager Bio, har Kurt Viles reverbfyldte sangskat altid resulteret i hyggelige liveoplevelser.

Kurt Viles seneste udgivelse er den afslappede ‘Lotta Sea Lice’ fra sidste år, som han lavede i samarbejde med den australske singer/songwriter Courtney Barnett, som dog næppe dukker op til Kurt Viles koncert, idet hun er i gang med en USA-turné på det tidspunkt. Der er endnu ikke noget nyt om et kommende soloalbum fra Vile.

Kurt Vile (US)
16. oktober
Store Vega
Billetpris: 280 kr.

Læs anmeldelse: Kurt Vile & Courtney Barnett ‘Lotta Sea Lice’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.