Kevin Gates er tilbage – hør tre nye sange fra Baton Rouge-rapperen

Kevin Gates er tilbage – hør tre nye sange fra Baton Rouge-rapperen

Efter ni måneder i fængsel blev Kevin Gates prøveløsladt i januar, og nu har han udgivet de første sange, siden han blev sat fri. Baton Rouge-rapperen har udgivet singlen ‘Chained to the City’, der består af de tre sange ‘Change Lanes’, ‘Vouch’ og ‘Let It Sing’.

De tre sange kommer alle ind på hans tid i fængslet og de nuværende betingelser for hans prøveløsladelse. ‘Change Lanes’ og ‘Vouch’ er begge ret melankolske trap-sange, hvor man kan ane noget indflydelse fra nye retninger i emotionel Soundcloud-rap. ‘Let It Sing’ er derimod en catchy, hook-dreven banger af den helt klassiske slags. Gates går for alvor amok her, og hans flow sætter sig lige i ørerne.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.