Se den voldsomme video til Sivas’ kokainballade ‘Colombiana’ feat. Gilli

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sivas udgav i april minialbummet ‘Ultra’, hvorfra især singlen ‘Colombiana’ feat. Gilli stak ud som en stærk, globaliseret pophybrid, der lyrisk drejede sig om en personificering af kokain – ikke ulig L.O.C.’s ‘Frk. Escobar’. Sangen fik i sidste uge en video, der eksklusivt var tilgængelig via Apple, men nu er videoen altså også ude på Youtube.

Sangens video er voldelig, hvilket også understøtter teksten: »Plata o plomo, de pakker for hende, blaffer for hende«. Man ser umiddelbart aldrig noget kokain i videoen, og det ville også måske se lidt fjollet ud, hvis de havde fået en kvinde til at være kokain i alle tilfælde i videoen – så på badeværelset, på sofabordet og i tasken ser man ikke poser med hvidt pulver, og man ser heller ikke en kvinde. I stedet ser man insekter, slanger og andre krybende dyr. Ganske kreativt udført.

Videoen er instrueret af Fenar Ahmad, der blandt andet har instrueret filmene ‘Underverden’ og ‘Ækte vare’, i samarbejde med Dallanda Berry, der blandt andet har instrueret videoen til Benals ‘Tæt’.

Læs anmeldelse: Sivas ‘Ultra’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af