Se den voldsomme video til Sivas’ kokainballade ‘Colombiana’ feat. Gilli

Sivas udgav i april minialbummet ‘Ultra’, hvorfra især singlen ‘Colombiana’ feat. Gilli stak ud som en stærk, globaliseret pophybrid, der lyrisk drejede sig om en personificering af kokain – ikke ulig L.O.C.’s ‘Frk. Escobar’. Sangen fik i sidste uge en video, der eksklusivt var tilgængelig via Apple, men nu er videoen altså også ude på Youtube.

Sangens video er voldelig, hvilket også understøtter teksten: »Plata o plomo, de pakker for hende, blaffer for hende«. Man ser umiddelbart aldrig noget kokain i videoen, og det ville også måske se lidt fjollet ud, hvis de havde fået en kvinde til at være kokain i alle tilfælde i videoen – så på badeværelset, på sofabordet og i tasken ser man ikke poser med hvidt pulver, og man ser heller ikke en kvinde. I stedet ser man insekter, slanger og andre krybende dyr. Ganske kreativt udført.

Videoen er instrueret af Fenar Ahmad, der blandt andet har instrueret filmene ‘Underverden’ og ‘Ækte vare’, i samarbejde med Dallanda Berry, der blandt andet har instrueret videoen til Benals ‘Tæt’.

Læs anmeldelse: Sivas ‘Ultra’

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement