Pusha T, Lil Wayne, Anderson .Paak og mange flere udsættes for Mean Tweets i ny hiphop-udgave

Shit got real i Jimmy Kimmels talkshow i aftes, da en ny udgave af Mean Tweets-segmentet løb over skærmen. Denne gang var de lede tweets fokuseret på en række hiphop-kunstnere, så navne som Lil Wayne, Pusha T, Lil Yacthy, Tyler, the Creator, ASAP Rocky, Anderson .Paak, T-Pain, Eve, Rae Sremmurd og DJ Khaled fik det glatte lag.

50 Cent svarer med lutter god energi, Remy Ma udlover øretæver, mens ASAP Rocky egentlig bare synes, det er fair nok, at folk har deres egen mening – også selvom meningen er, at han er noget hypet bullshit.

Tweets’ne kommer desuden omkring et par ret sjove (og ærligt talt ret præcise) sammenligningsshots mod Lil Wayne, Awkwafina og Ty Dolla $ign… Se med i toppen.

Aftenens udgave af ‘Jimmy Kimmel Live’ bød desuden på et interview med Kanye West.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold