Standard #26: Kan Kanye West redde sit ry, og kan Drake redde sin pels?

Standard #26: Kan Kanye West redde sit ry, og kan Drake redde sin pels?
Kanye West.
Foto: Ezra Shaw/Getty Images

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Der er dømt krisesnak i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast! To af hiphoppen største skikkelser er havnet i en modvind, få havde forudset for bare et par måneder siden.

Kanye West har udført et slags PR-harakiri, man sjældent har set magen til. Kan hans nye album, det syv numre korte ‘Ye’, reetablere ham som elsket hiphopgeni? Eller bliver det endnu et symptom på superstjernens degeneration?

Og Drake: Hvad med ham? Kan den følsomme canadiske verdensstjerne komme tilbage, efter at Pusha-T angreb ham på det groveste med diss-tracket ‘The Story of Adidon’?

Værterne Kristian Karl og Mads Viktor får besøg af Soundvenue-skribenten (og beef-eksperten) Denis Kostic, der har anmeldt ‘Ye’, for at få svar på de brændende spørgsmål.

Derudover: 6ix9ine beefer med Chief Keef, Lil Uzi Vert jagter Rich the Kid gennem en Starbucks og Spotify velkommer XXXTentacion tilbage på sine playlister.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.