Kinesisk smartphoneproducent laver iPhone-cover – Provokerende?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den lille, men meget ambitiøse kinesiske smartphoneproducent OnePlus har lavet (endnu) et rimelig skævt move. Deres nyeste produkt er en smartphonecase – der kun kommer til iPhone. Det er enten et modigt, dumt eller meget provokerende move, at ville sætte sit eget logo bag på verdens førende smartphoneproducents modeller.

»This holiday season, share a glimpse of what Never Settle (OnePlus’ slogan) means to you«, skriver OnePlus blandt andet.

Måske har OnePlus dog nogle gode salgsargumenter i baghånden. Coveret er udformet i deres signatur-materiale sort sandstens-plast, der giver et godt greb om telefonen – hvilket nogle vil mene, er én af iPhonens udfordringer. Tech-mediet TechCrunch beretter i øvrigt, at coveret er længder foran Apples egne silicone-covers, der giver en lidt tarvelig feeling til den eksklusive iPhone.

Samtidig holder OnePlus stilen. Stuntet passer lige ind i OnePlus’ ambitioner, som de flere gange har luftet, om at de ude i fremtiden er stort set den eneste konkurrent til Apple. Men at tage Steve Jobs’ gamle slogan i sin mund og gemme Apples velkendte æble væk bag deres eget firkantede logo er uanset hvordan man ser på det, dristigt. Forestil dig, hvis Samsung gjorde det samme.

Coveret kommer udelukkende til iPhone 6 og 6S og koster 170 kroner inkl. fragt.

Som en ekstra bonus får man tilmed en invitation til at købe deres seneste flagskib OnePlus 2, hvis man køber coveret.

Læs også: Kommentar: Det er højt at flyve, dybt at falde for OnePlus

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af