Pokémon GO får et socialt ansigtsløft med chat og datingservice

Pokémon GO får et socialt ansigtsløft med chat og datingservice

Det kan snart ikke gøres mere tydeligt: Pokémon GO er et kæmpemæssigt, megastort, verdensomspændende fænomen der er gået over al forventning. Naturligvis følger der med den slags succes en masse opmærksomhed, og en masse extras.

Én af de helt store udeladelser i Pokémon GO er en chatfunktion. Når så mange er på jagt i samme område giver det kun god mening at kunne tale sammen og koordinere kampe, poke-jagter og udveksle tips og tricks. Derfor har gaming hardwarefirmaet Razer lavet RazerGo, en chatservice man kan bruge sammen med Pokémon Go.

RazerGo – der allerede er tilgængelig på web og kommer til iOS og Android i løbet af få dage – er ligesom Pokémon-appen geografisk baseret. Du kan derfor tale sammen med andre i nærheden enten privat, i en gruppechat eller offentligt.

Det er ikke den første app der leger chatservice for Pokémon GO. GoChat er en af de andre alternativer der har vist sig at være uhyre populær – men da appen er bygget og drevet af en privatperson er der oftest serverproblemer og ingen penge i kassen til at holde appen kørende over længere tid. De problemer har Razer ikke.

Hvis man ikke har held med chatten, men har lyst til at finde en helt særlig person at jagte Pokémon med, er der selvfølgelig også mulighed for det. Verdens første Pokémon GO datingservice er netop blevet lanceret, PokéDates.

PokéDates bygger på en eksisterende datingservice, Project Fixup, der kendetegnes ved at lave matches gennem mennesker, ikke algoritmer. Der sidder altså mennesker bag og manuelt vurderer hvem der kunne passe sammen – om med PokéDates sker den vurdering blandt andet baseret på hvad du leder efter i en poké-partner og hvornår du har tid til at gå på jagt. Matches mødes ved et Pokéstop og lever formenligt lykkeligt til deres dages ende med en flok pokémon på slæb.

PokéDates er indtil videre kun tilgængelig i USA og Canada. Men mon ikke man kan sælge sig selv som Poké-interesseret på Tinder eller Happn også? 

Læs også: Pokémon GO har overtaget verden – dominerer på downloads, indtjening og tidsforbrug

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af