’Hitman’ teaser flere sæsoner på Twitter – brygger på en fuldendt trilogi

’Hitman’ teaser flere sæsoner på Twitter – brygger på en fuldendt trilogi

’Hitman’s episodiske format kan vare langt ude i fremtiden. Det afslørede holdet bag spilserien på uhøjtidelig vis – nemlig som svar på et tweet. Ifølge ’Hitman’s udviklere er langtidsplanen at skabe en trilogi.

Det skal noteres, at tweetet, der lover tre sæsoner, understreger at anden sæson endnu ikke er bekræftet. Fokus for IO Interactive er dermed stadig placeret på den nuværende sæsons sidste episoder og udgivelsen af den fulde sæson til januar 2017.

Indtil videre kan ‘Hitman’-fans være sikre på at få afsnit, der leder Agent 47 til Bangkok (episoden udkommer 16. august), USA og Japan. Så meget er bekræftet til første sæson. Ifølge twitteraktiviteten lader det dog til, at udviklerne allerede nu brygger på ideer til langt ude i fremtiden.

I et efterfølgende tweet til samme fan uddyber holdet bag ’Hitman’ desuden, at indholdet i de kommende sæsoner ikke bliver gammel vin på nye flasker. I stedet for at genanvende historier og steder fra tidligere spil lover udviklerne at trilogien fokuserer på nyt indhold, der kan tryllebinde spillere.

Christian Elverdam fra IO Interactive var allerede i marts måned i pressen og melde, at det episodiske format højst sandsynligt ville fortsætte udover blot en enkelt sæson. Til GamingBolt udtalte han: »Der kommer til at blive lavet mange sæsoner, jeg tror det er fremtiden, for det univers vi nu har skabt«.

Elverdams udmelding bakker op om tweetet, der ellers hurtigt kunne affejes som spontan idé. På nuværende tidspunkt tyder alt derfor på, at Agent 47 går fra filmverdenen over i tv-branchen, så at sige, og fortsætter det episodiske missionsformat i kommende år.

Læs også: ‘Rocket League’ tilføjer vanvittigt Rumble-mode med tornadoer, is og boksehandsker

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af