Future lancerer sit første Reebok-samarbejde – holder det enkelt

Future lancerer sit første Reebok-samarbejde – holder det enkelt

I sommers blev det offentliggjort, at Kendrick Lamar ville få følgeskab af endnu en hiphopstjerne i Reebok-lejren, og siden har Future optrådt et par gange i Reebok-gear på hans og Drakes Summer Sixteen Tour. Nu er den første kollektion endelig offentliggjort – og faktisk allerede i salg.

Minikollektionen, der inkluderer t-shirts, en sweatshirt, windbreaker og en coach-jakke, har taget navn efter Futures eget brand, Freebandz Clothing, og faktisk optræder Futures navn ingen steder. I stedet er den sorte og hvide kollektion centreret omkring Reeboks og Freebandz’ logoer.

freebandz_future_coach 
»Det er et naturligt valg for mig at samarbejde med et mærke som Reebok, der også deler min tro på at flytte kulturen fremad og samtidig være passioneret omkring, hvad du tror på. Jeg er ikke bare beæret, jeg føler mig også priviligeret ved at blive en del af familien«, sagde Future i sommers, da samarbejdet blev offentliggjort.

freebandz_future_windbreaker 
De seks designs er til salg nu via Reeboks amerikanske webshop, og priserne ligger imellem 365 kroner for en t-shirt og 825 for en coach-jakke.

Læs også:
Ny Reebok-kollektion sætter fed streg under 90’erne med Gallagher og logomania

freebandz_future_sweatshirt 
freebandz_future_t-shirt3 
freebandz_future_t-shirt2 
freebandz_future_t-shirt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af